Termékeink
Segíthetünk?

info@borecet.hu

+36 30 834 3855

Munkanapokon:
9.00-17.00 között

További információ

Tokaj Balzsam Duó

A gránátalma az egyik legnépszerűbb Tokaj Balzsam, az eper-rebarbara szorosan követi a népszerűségi listán. Mindkét balzsamecet nemcsak hogy magában hordozza a gyümölcsök ízét, illatát, de ezen felül vágyfokozó hatása is lehet.
Ár: 2 499 Ft (1 968 Ft + Áfa)
Mennyiség:   
Készlet: 48+
Szállítás: 1-2 munkanap
Termékismertető

A gránátalma az egyik legnépszerűbb Tokaj Balzsam, az eper-rebarbara szorosan követi a népszerűségi listán. Mindkét balzsamecet nemcsak hogy magában hordozza a gyümölcsök ízét, illatát, de ezen felül vágyfokozó hatása is lehet.

 A díszdobozos Tokaj Balzsam Duó tartalma: 

100 ml Tokaj Balzsam gránátalma

100 ml Tokaj Balzsam eper-rebarbara

Részletes jellemzők
Gyártó: Tokaji Borecet
Érlelési idő: 6 hónap
Régió: Tokaj-Hegyalja
Savtartalom: 2,5 - 4,2 % között
Űrtartalom: 2 x 100 ml
Vásárlói vélemények (0)

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!




Receptek
Május az egyik legszebb hónap! Tombol a spárga és eperszezon, dúskálunk a jóban. Kevés, de jó minőségű alapanyagból pazar salátát kerekítettem vacsorára, egy pohár jéghideg rozé pezsgő kísérte..... Tovább
Thomas Keller, akinek a szakácskönyvéről már beszéltem, azt írja, hogy a buggyantott tojás amolyan étkezések közötti étel, amit akkor a legjobb enni, ha mondjuk két főétkezés között megéhezünk. Akkor betérünk egy bisztróba és croque-madame-mal, vagy -monsieur-vel, buggyantott tojással, esetleg quiche-sel csillapítjuk étvágyunkat. Végülis ezt is el tudom képzelni, de úgy, hogy közben Párizsban vagyok..... Tovább
Először a salátát készítjük el, különben a máj elhűl. A jégsalátát elég finom csíkokra vágjuk, az eper csumáját levágjuk, majd negyedeljük az eperszemeket. Egy tálba rakjuk a salátával és a leöblített retekcsírával együtt..... Tovább
A szamócákat megtisztítom, negyedelem. Vajat habzásig hevítek, barnacukrot karamellizálok rajta. Amikor szép aranybarna, megfuttatom rajta a finomra vágott hagymát, néhány csipet sót szórok rá, majd hozzáadom a szamócát..... Tovább
A spárga-eper kombináció és az eper-rebarbara páros igazi klasszikusnak számít, miért ne lehetne mindhármat összekeverni? Csatlakozott még a trióhoz némi Tokaji epres-rebarbarás balzsamecet a Tokaji Borecet Manufaktúrából és kevés rózsabors. Rozéra sült kacsamell mellé ettük..... Tovább
Első123KövetkezőUtolsó (3)