Tapanade-s csirkeragu

Készítsük el a tapenade-t . Tegyük mixerbe az alapanyagokat és dolgozzuk sima krémmé. A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra és sózzuk, borsozzuk meg, de óvatosan, mert a tapenade is elég sós. .... Tovább

Felhorzsolt illatok (bazsalikomos báránycomb)

A Böszörményi úton a kedvenc hentesemnél megveszem a báránycombot. Kicsit elcsevegünk: szerinte ez a darab szépen meg van tisztítva, de azért én biztosra megyek, otthon még nekiesek az éles késemmel, és megfosztom a maradék hártyától..... Tovább

Tokaji zöldfűszerpestos újkrumpli

Az újkrumplit jól megmosom, megsikálom, megfőzöm. Ha kész, lehűtöm, és ha nem aprószemű burgonya, darabolom. A szalonnát kis kockákra vágom, és egy wokban elkezdem kiolvasztani a zsírját.... Tovább

Tokaji saláta

Az újhagymát felkarikázzuk, és egy mély serpenyőben fonnyasztani kezdjük az olívaolajon. Időnként megkeverjük, és közben csíkokra vágjuk a cukkinit és a padlizsánt..... Tovább