Pisztrángtatár egy kicsit másképpen

A szilvásváradi kályhában sült pisztrángból kétféle haltatárt készítettem nüansznyi eltéréssel. A színesebb verziót már a Haltatár kályhában sült szilvásváradi pisztrángból tokaji borecettel furmintból I. bejegyzésemben közzé tettem..... Tovább

Zöldséges-fetás kamutbúza saláta

Szöveg nincs. Totálisan el vagyok maradva mindennel, a múlt heti betegség nem egy hetet vett el az életemből…. Na de ez a blog mégiscsak a szívem csücske, szóval egy újabb 20 perces recept..... Tovább

Haltatár kályhában sült szilvásváradi pisztrángból

A tojássárgájából, magos mustárból, borecetből, mogyoróolajból egy csipet sóval és fehérborssal majonézalapot készítünk. A citromlével, a halszósszal és az olívaolajjal elkeverjük..... Tovább