Pisztrángtatár egy kicsit másképpen
A szilvásváradi kályhában sült pisztrángból kétféle haltatárt készítettem nüansznyi eltéréssel. A színesebb verziót már a Haltatár kályhában sült szilvásváradi pisztrángból tokaji borecettel furmintból I. bejegyzésemben közzé tettem..... Tovább
Zöldséges-fetás kamutbúza saláta
Szöveg nincs. Totálisan el vagyok maradva mindennel, a múlt heti betegség nem egy hetet vett el az életemből…. Na de ez a blog mégiscsak a szívem csücske, szóval egy újabb 20 perces recept..... Tovább
Haltatár kályhában sült szilvásváradi pisztrángból
A tojássárgájából, magos mustárból, borecetből, mogyoróolajból egy csipet sóval és fehérborssal majonézalapot készítünk. A citromlével, a halszósszal és az olívaolajjal elkeverjük..... Tovább