Pohárkrém Epres- rebarbarás ecettel

Tavaszias desszert édesszájúaknak egy zseniális balzsamecettel. .... Tovább

Fehércsoki-krém eperrel

A tejszín kb harmadát kis lábasba öntjük és alacsony lángon melegíteni kezdjük, majd ha már meleg, beletördeljük a csokit és megolvasztjuk..... Tovább

Eper csatni Tokaji epres-rebarbarás balzsamecettel

Az epret megmosom, szárát-leveleit lecsípem, konyhai papírtörlőn megszárítgatom. Félbe, negyedbe - ha nagyon nagy szemű, nyolcadba - vágom..... Tovább

Macaron

45 g tojásfehérjét (kb. 1-2 tojásfehérje, de muszáj lemérni) tegyünk egy jól zárható dobozba és 24 órát pihentessük szobahőmérsékleten, vagy legalább 48at hűtőben. Én a hűtős verziót szoktam kedvelni, de ha sietünk akkor 24 órát hagyjuk szobahőmérsékleten pihenni..... Tovább