Hírek

WEBÁRUHÁZ

RENDELJE MEG

manufakturánk termékeit
egyszerűen!

ingyenes átvételi pont

5000 Ft feletti vásárláskor
ingyenes házhozszállítás

Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott a Borecet Kft. három terméke!

Három cég összesen hat terméke nyerte el 2013-ban a Kiváló Magyar Élelmiszer díját, melyet Budapesten, az OMÉK-on vehettek át a díjazottak szeptember 20-án.  A nagy presztízsű kitüntetést Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter adta át és óriási örömünkre szolgál, hogy a díszes kristályvázát és emlékplakettet átvevők között ott volt a Borecet Kft. ügyvezetője, Formanek Csenge is. Az értékes megbecsülést a Tokaji Borecet Tokaji Furmintból, a Tokaji Borecet Tokaji Muskotályból, valamint a Tokaji Balzsamecet Tokaji Aszúból termékeink vívták ki.

A díj értékét jól jelzi, hogy a Bíráló Bizottság a korábbiaknál is szigorúbb szemmel vizsgálta a benevezett termékeket. Igaz ez a kitüntetést végül elnyerőkre is, hiszen a védjegy viselőinek kötelező a KMÉ logó alatt a „magyar termék”, „hazai termék”, „hazai feldolgozású termék” kiegészítő felirat feltüntetése, és az ezzel járó szigorú szabályok betartása. Díjnyertes boreceteink ezentúl tehát a „magyar termék” megjelöléssel lesznek megtalálhatóak a boltok polcain.

Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára úgy vélte a díjkiosztón, hogy a védjegy legfontosabb üzenete a vásárlók számára, hogy a Kiváló Magyar Áruk védjeggyel ellátott termékek valóban az exkluzív minőséget képviselik.

A Borecet Kft. díjnyertes termékeivel együtt immár közel 70 vállalkozás több mint 430 készítménye viseli a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

Kérjük értékelje hírünket!