Hírek

WEBÁRUHÁZ

RENDELJE MEG

manufakturánk termékeit
egyszerűen!

ingyenes átvételi pont

5000 Ft feletti vásárláskor
ingyenes házhozszállítás

Rólunk írták

Egy méltatlanul félreértett fűszer: a borecet

2015.11.16. 13:36

Bár a csúcsgasztronómiában alapvető, a hétköznapokban talán még nem alakult ki az ecetfogyasztás kultúrája: az ország első ecetmúzeumában jártunk, ahol megtanultuk, hogy ecet és ecet között milyen óriási különbségek vannak. ....Tovább

Lennék ecetsav-baktérium az ecetmúzeumban!

2015.11.16. 13:34

Az ecet – és itt most a jó minőségű, valódi ecetről beszélünk – nem savanyítóanyag, hanem fűszer. Hosszú idő alatt, biológiai úton érlelik, és többek között borból, sörből, rizsből, gyümölcsből vagy akár mézből készíthető. A világon rengetegféle ecetet készítenek, és ezek mind-mind magukban hordozzák az alapanyagokra jellemző íz- és illatanyagokat, ezért pár cseppjük bármilyen ételt elképesztően izgalmassá tud tenni. ....Tovább

Magyar eredmények a válság idején

2013.02.06. 09:06

Eiler Olga, az Agrárágazatban megjelent írása a termékdizájnt helyezi középpontba.....Tovább

Bodrogkeresztúron akadt valaki, aki nem borász akart lenni

2013.01.31. 15:33

A Magyarország jó hely című blog szerzőjének átfogó írása a Tokaji Borecet Manufaktúráról, lyoni bemutatkozásukról és a vállalkozás életében történt egyéb újdonságokról.....Tovább

Kókuszos habcsók

2013.01.08. 12:32

Tokaji Aszú Borecetet a desszertbe - Két Cica Konyhája bevállalta, íme az ínycsiklandozó eredmény.....Tovább